Om ossFörbättra din livskvalitet,
lär dig dansa!
Världen är en mosaik av kulturer och i de kulturerna ingår dans också. Vi på Dance Academy Latina har Kvalité, Glädje och Mångfald som nyckelord och detta genomsyrar hela vår verksamhet. Vi arbetar ständigt med att vår kvalité ska förbättras. Vi lär ut utifrån den nivå som just du befinner dig på och utvecklar din dans till den nivå som du vill nå.
Vi är måna om att var och en av våra elever lär sig ”på riktigt” och därför lägger vi stor vikt vid att lära ut grunderna för att sedan bygga upp din dans.
InstruktörerIngela Gliving

Jag heter Ingela Gliving och är grundare av Dance Academy Latina.Jag undervisar i Flamenco. Jag har undervisat i flera år och förkovrat mig med hjälp av välrenommerade flamencolärare så som Selene Munoz, Pia Del Norte, Ann Sehlstedt, Juan Polvillo och La chiqui.
Tillsammans med våra instruktörer erbjuder jag dig kvalitet, dansglädje och mångfald. Kom och bli en del av vår skola.

Rigoberto Gadea

Undervisar i salsa (Cuban style, Miami style, New York style), Sandunga, merengue, bachata, afrocuban rumba, latino partymix, ladies’ styling och dansmix 30 plus . Verksam i Kalmar sedan 1998 deltagit i diverse internationella salsaevenemang både som gästinstruktör, domare och på scenen.
Rigobertos koreografier präglas av stor variation men trogen de ursprungliga afrocubanska rötterna av salsa. Han blandar olika dansstilar och tekniker. Förutom renodlade salsakombinationer blandar han jazzdans, afrocuban, flamenco, street, balett, m m.

Ellen Gliving-Kant

Undervisar i ragga/reggaeton.
Hon dansar och uppträder också i salsa, latin jazz, afrocuban, och magdans.
Ellen har dansat sedan barnsben och uppträtt i diverse nationella och internationella dansevenemang. Danskarrusellen, Hot Salsa weekend i Stockholm, A lo cubano i Stockholm, Love Dance Festival i Malmö, Danish Open belydance contest.

Jessica Mattsson

Undervisar i Sandunga, salsa, latino partymix, ladies' styling och bachata.
Jessica har representerat Kalmar och Dance Academy Latina på bl a tre av de finaste latinoscenerna i Scandinavien på internationella evennemang som A lo cubano i Stockholm, Hot Salsa Weekend i Stockholm och Love Dance Festival i MalmöHon dansar och uppträder i salsa, bachata, latin jazz, afrocuban.

Viktoria Sandberg

Undervisar in Tribal Kreativ, intensiv och med finkänsla för elevernas individuella behov. En präglad danspedagog som brinner för det hon gör. Viktorias kompetens har utvecklas under flera år genom att delta i stora dansevenemang som bl a Europas största Tribal festival, Tribal Umrah.Bland hennes lärare och förebilder räknar vi Rachel Brice (USA), Sharon Kihara (USA), Amy Sigil (USA), Asharah (USA), Tjarda (NL), Samantha Emanuel (UK) och Illan Riviere (FR).

Tova Johansson Fors

Undervisar i Barndans och rytmik. Glad, engagerad och ambitiös som har förmågan att förmedla positiv stämning och energi.
Hon är en entusiastisk, inspirerande och hängiven instruktör som delar med sig av sin kunskap.

Vendela Folkemark

Undervisar i Streetdance, Modernt och Streetkidz.
Har gått på Lunds dans-och musikalgymnasium och på Markaryds folkhögskola där hon läst Show och Musikal och gått Musikteaterskolan i Bjärnum. På sina utbildningar har hon dansat bl.a  jazz, balett, stepp, hiphop och modern samt regelbundet uppträtt i små och stora sammanhang såväl i grupp som solo. Hon är en glad och empatiskt person som älskar dans och hon hoppas att ni vill komma och dela den glädjen med henne!

Mette Gullaksen

Undervisar i Balett, barnbalett Jazz och Commercial hiphop. Hon har fyra år professionell heltids utbildningar inom dans. Från Göteborg, London till Barcelona. På skolarna Institute of the Arts Barcelona BA (Hons), London Studio Centre, Löftadalens folkhögskola (Danslinjen).

Mette har dansat hela livet, vart med i stora dansföreställningar, koreograferat och har undervisat.


Kontaktinfo


KONTAKTINFO
Wismarsvägen 3 i Kalmar
Email: info@danceacademy.se
Phone:+46(0)701-13 72 65
BETALNINGS INFO
Swish: 1234017976
Bg 302-9436
VI ERBJUDER
Danskurser, privatlektioner och gruppaktiviteter för alla åldrar.


Copyright (c) 2018 Dance Academy Latina.